Pöham Brothers !

Bratov Pöhamovcov môžeme považovať za jednokolkové legendy. Trojica Bratov venujúca sa Extreme Unicyclingu takmer vo všetkých smeroch. Nové video, ktoré hovorý čo sú vlastne zač.

Bratia Pöhami sú už 6 rokov na scéne a tvoria trojicu Extrémnych jazdov s mnohými úspechmi. Sú veľmi populárny v jednokolkovom svete a týmto videom by chceli jednokolku ako šport zviditeľniť pre verejnosť.

Elias,Raphael a Lorenz začali jazdiť v roku 2006, dozvedel som sa od Raphaela, že k jednokolke sa dostali úplnou náhodou, lebo na vianoce 2005 dostal Raphael práve jednokolku ako darček. Hovoril že najprv jazdil sám a bol prvý kto s tým začal. Neskôr to chytilo aj Lorenza a Eliasa tak si pokúpili qu-axki a išlo sa nato. V roku 2008 sa to rozšírilo po celej dedine v ktorej bývali -Oberhofen im Inntal ,kde v týchto časoch jazdilo cez 20 detí. Jazdili aj ich bratranci a kamaráti. Hovoril že to bola velka partia, ale deti rástli a v rokoch 2010-2011 to už nebolo také populárne a ostali len Pöhami a Mary Wegscheiger, ktorá taktiež v Oberhofene.

Takto to vypadalo v dávnych časoch.